050 Media

Domineer de markt met je eigen brand – 050media & Cookinglife.

050media is een eCommerce bureau in Groningen. Wij werken samen met B2B- en B2C-ondernemingen om de omzet via digitale kanalen te maximaliseren. Wij bieden full service ondersteuning op alle relevante gebieden van eCommerce, webdevelopment, Advertising en Contentmarketing.

050media streeft in samenwerking met partners naar synergie. Wij denken proactief met ondernemers mee om de conversie van een onderneming te verhogen. Onze doelgroep beslaat zowel ZZP’ers als webshops en andere ondernemingen die voor hun winst voor een groot deel afhankelijk zijn van een goede online marketingstrategie.

De primaire synergie hebben wij met zusterbedrijf Cookinglife. Met een Nederlandse, Belgische en Duitse webshop en inmiddels een eerste fysieke winkel in de Zwanestraat in Groningen, is Cookinglife uitgegroeid tot de leukste kookwinkel van de Benelux en Duitsland!

Een goede online marketingstrategie heeft veel invloed op alle processen van een webwinkel (ook achter de schermen). Processen waar je als puur online marketingbureau niet snel mee in aanraking komt. Met een eigen webshop doen wij wat onze klanten doen en kunnen wij hen beter en breder adviseren in hun online strategie. Ook stelt dit ons in staat om nieuwe technieken, ideeën en marketingtrends eerst toe te passen op Cookinglife.

Tijdens onze workshop leer jij alles over het opzetten van een eigen merk met een eigen visie en identiteit. Het gaat hierbij niet alleen om het conceptueel uitwerken van de identiteit maar ook de praktische invulling ervan, denk aan: sourcing, inkoop, distributie en budgetten. En vergeet niet de voor- en nadelen van een eigen merk t.o.v. verkoop via een bestaand merk.

Heb jij altijd al je eigen ‘brand’ willen creëren, maar je weet niet hoe? Volg dan onze workshop: “Domineer de markt met je eigen brand”.

Neem contact met ons op: info@050media.nl of 088 145 1400.