Belsimpel

Belsimpel: Going International!

Als Gronings bedrijf is Belsimpel inmiddels een nationaal gevestigde naam in de telecombranche. Fanatiek als Belsimpel is, is dat natuurlijk niet voldoende: we willen de mobiele wereld veroveren! Wat betekent dat? We gaan internationaal! Maar als je dat wil doen, moet je het natuurlijk ook goed doen. Wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken?

Voor alle verschillende vakgebieden die onder de faculteit voor Economie en Bedrijfskunde vallen levert dit een leuk vraagstuk op. Denk alleen al aan de Marketing: hoe breng je je merk op de markt of hoe draag je je merk uit? Doe je dat op dezelfde manier als je nu gewend bent of anders? Kies je een andere naam? Daarbij krijg je misschien ook te maken met andere partners, zoals marketingkanalen, maar ook providers en fabrikanten.

Daarnaast zijn er ook andere afdelingen bezig met de internationalisering. Business Development verdiept zich in de verandering van platformen en de processen: hoe gaan we bijvoorbeeld in het buitenland zo snel mogelijk leveren? Ook Finance moet hier eerst veel uitzoekwerk voor verrichten. Hoe zit het met de financiële organisatie en belastingen in het targetland?

Als student kies je het vakgebied waar je het meest in geïnteresseerd bent en krijg je een concrete opdracht die te maken heeft met de voorbereiding op de internationalisering van het bedrijf. Durf jij het aan?

Kom jij écht met ons de mobiele wereld veroveren?

Kijk voor zowel fulltime als parttime kansen op: www.werkenbijbelsimpel.nl
M. werken@belsimpel.nl
T. 050-2113856