NS

NS

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3. We werken intensief samen om Nederland bereikbaar te houden voor iedereen. We brengen onze reizigers naar de juiste bestemming en voorzien ze van alle gemak en service. Dit doen we door ze op tijd, veilig en in een schone trein naar hun bestemming te brengen. Maar ook door de mogelijkheid te bieden hun fiets te parkeren, een OV-fiets te huren en interessante winkelmogelijkheden te bieden op het station. Gemakkelijk reizen van deur tot deur dus. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie. 

Misschien denk je bij NS in eerste instantie alleen aan treinen en stations. Maar er is zoveel meer dan dat. Bij een treinreis kom je veel afdelingen eigenlijk al tegen. Zo zit IT in de Reisplanner app op je mobiel, maar ook bijvoorbeeld in de toegangspoortjes. Je abonnement is Commercie. De trein: een en al Techniek. En om financieel gezond te blijven zijn Finance professionals van cruciaal belang. Zoveel afdelingen, zoveel mogelijkheden.   

Wij behoren tot de grootste werkgevers van Nederland. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers hebben te bieden, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en zich te ontwikkelen. Onze medewerkers denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en hebben impact op de maatschappij. NS is een aantrekkelijke, dynamische werkgever waar medewerkers vrijheid ervaren. Welke rol je ook hebt, jouw werk doet ertoe. De reis van morgen begint bij jou. 

Jouw bijdrage 

Bij NS sta je midden in de samenleving en lever je een grote bijdrage aan de maatschappij. Zo kun je meedenken over de service aan onze reizigers, maar ook over uitdagende investeringsprojecten en complexe financiële vraagstukken. Voor starters hebben we interessante mogelijkheden, waaronder traineeships en stages. Kijk op onze pagina in het digitale programmaboek om meer te lezen over ons OM traineeship. Kom daarnaast op de conference kennismaken met ons of kijk alvast op www.werkenbijns.nl.

Workshop information

NS: Operation: GO! 

NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3. Operation: Go laat deelnemers kennismaken met het operationeel management van NS, via de afdelingen Monteurs, Conducteurs, Regionaal Besturings Centrum en Veiligheid & Service. Hiervoor moet elke deelnemer een team van 4 virtuele medewerkers op hun eigen afdeling managen. Deze medewerkers moeten op treinen en gebeurtenissen worden ingezet, om de operatie draaiend te houden en de dienstregeling volgens plan te laten verlopen. Elke medewerker heeft zijn eigen “karakter” en behoeft daardoor een eigen benadering. Het is aan de spelers om uit te vinden wélke karaktereigenschappen bij hun teamleden horen en wat daarbij een passende leiderschapsstijl is. En, net zoals in het echte leven, gebeurt er van alles dat roet in het eten kan gooien...  

Na het spel is er ruimte voor reflectie en het stellen van vragen. Ook zullen we dan meer informatie geven over NS in het algemeen. Een trainee zal jullie vertellen over het Operationeel Management traineeship, nadat jullie net hebben ervaren hoe veelzijdig het is om te werken als manager bij NS.  

Het enige wat jij nodig hebt is een opgeladen mobiel, de rest verzorgt NS. Ben jij er klaar voor om in de voetsporen te treden van een operationeel manager?