Simplicate

Simplicate is een snelgroeiende software scale-up met kantoren in Groningen en Amsterdam. Onze gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware maakt al meer dan 1.300 bedrijven succesvoller door onze meeste efficiënte flow van eerste klantcontact tot factuur. Uiteraard willen wij dat onze klanten succesvol zijn, maar nog belangrijker vinden wij jouw persoonlijke succes. Hoe meer jij je kan ontwikkelen en in jouw kracht komt te staan; hoe blijer jij én wij worden. Wat jouw succes of doorontwikkeling ook is, wij ondersteunen jou in dat proces.

Als jonge, energieke en toegewijde experts werken wij met veel passie, plezier en continue ontwikkeling aan onze software. Daarnaast houden wij enorm van gezelligheid en dat zie je terug in onze gezamenlijke, gezonde lunch, vrijdagmiddagborrels met bier uit onze eigen tap, maandmeetings die eindigen in een feestje en natuurlijk onze bedrijfsuitjes (van een ski-weekend tot een reisje naar Antwerpen).

Wat je ook wilt bereiken, Simplicate is your flow to success

Onze software bewijst zichzelf. Nu is het tijd om Simplicate verder uit te bouwen. En daar kunnen wij jouw hulp bij gebruiken! Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze stages, traineeships en vacatures op werkenbij.simplicate.com. Staat jouw vacature er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en ga met ons in gesprek!

Dit bieden wij jou

  • Een stage of baan bij een van de snelst groeiende B2B softwarebedrijven

  • Een eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden in een scale-up die snel groeit

  • Tijd voor gezelligheid door vrijmibo’s, feestjes en teamuitjes

  • Flexibel werken op onze kantoren in Groningen en Amsterdam of vanuit huis

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door opleidingen, trainingen en een eigen groei budget